Published On: mar, nov. 21st, 2017

Balul Bobocilor 2017, de la Liceul Teoretic „Ion Ghica” Răcari

nichiduta.ro

Toamna se numără bobocii, dar şi balurile bobocilor, organizate în toate liceele dâm-boviţene. Balul Bobocilor este un evenimet mult aşteptat de toţi elevii claselor a IX-a.
Fetele îşi aleg ţinute deosebite, dacă vor să participe şi la concursurile de Miss, în timp ce băieţii se îmbracă elegant, ca să le atragă atenţia colegelor.
Mult aşteptatul Bal al Bobocilor 2017, de la Liceul Teoretic „Ion Ghica” Răcari, va rămâne cu siguranţă în amintirea celor prezenţi la evenimentul petrecut în sala de festivităţi a liceului din Răcari, vineri, 17 noiembrie.
O seară plină, o scenă plină, o atmosferă incendiară şi 19 concurenţi care şi-au făcut curaj pentru a anima o sală întreagă.
Bobocii au avut de susţinut şase probe: cea de prezentare, o probă de dans, o probă la alegere prin care să îşi pună în valoare calităţile şi talentul, o probă de cultură generală, o probă de aptitudini şi proba surpriză.
Evenimentul a debutat cu proba de prezentare a concurenţilor, a continuat cu proba de dans, după care au urmat probele la care liceenii s-au întrecut pe ei înşişi, probele de originalitate, la care tinerii au fost liberi să îşi demonstreze talentul artistic.
Programul a fost completat de invitaţii surpriză: MC Geo, Mihai Lorin Stănescu şi formaţia „Gigel Darmand”, care au încântat publicul. Acest moment a fost posibil datorită sponsorului evenimentului – AVON Cosmetics România, prin doamna Camelia Manea şi Primăria Răcari.
Titlurile de Miss si Mister Boboc 2017 ai Liceului Teoretic „Ion Ghica” Răcari au fost adjudecate de:
– RAICIU ADRIANA şi VASILESCU ALEXANDRU
– COSTACHE DENISA şi TĂNĂSESCU CEZAR – locul II
– VLAD ANA-MARIA şi
IORDACHE MIHAI – locul III
– CAZACU ŞTEFANIA şi ILIE ROBERT – Miss şi Mister
Popularitate – CIOTEA ECATERINA şi
NELEPCU BOGDAN – Miss şi
Mister Eleganţă
– SANDU DIANA şi NIŢĂ CRISTIAN – Miss şi Mister
Simpatie
– TRUŞCONIU TATIANA şi
ROGOJINARU ALEXANDRA -Miss şi Mister Inocenţă.
După concurs a urmat o petrecere generală, cu muzică şi dans pentru toţi elevii claselor a
IX-a.
Elevii, coordonaţi de doamnele profesoare Savu Mădălina, Petre Alina, Şandru Florina şi Floroiu Daniela, au organizat Balul Bobocilor aşa cum au dorit şi a ieşit un adevărat spectacol.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro