Published On: vin, mart. 9th, 2018

Băleni, comuna cu cele mai multe dosare de ajutor social în plată

nichiduta.ro

Inclusiv din punct de vedere social, Băleni rămâne o comună a contrastelor. Avem pe de o parte vrednicii legumicultori, care construiesc din munca pământului adevărate palate şi, la o aruncătură de băţ, lingurarii, dintre care mulţi abia au după ce bea apă. Aşa se face că una dintre cele mai polulate şi mai bogate comune din judeţ conduce şi în topul UAT-urilor cu cei mai mulţi asistaţi social.
Potrivit directorului Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa, Mihai Toni Ciprian, în prima lună a anului, la Băleni au fost în plată 449 dosare de ajutor social, cuantumul plăţilor fiind de 149992 lei. Pe locul doi, la mare distanţă dar şi cu o populaţie de zece ori mai numeroasă, se situează municipiul Târgovişte, cu 365 dosare şi plăţi în sumă de 97929 lei. Pe locurile următoare sunt comunele I.L. Caragiale, Cojasca şi Conţeşti. La polul opus sunt comunele Văcăreşti -zece dosare în plată, Răscăeţi, Vişina, Glodeni, Odobeşti şi Perşinari, fiecare cu mai puţin de 20 de dosare în plată.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro