Bacalaureat 2019: Rezultate finale şi calendarul sesiunii de vară-toamnă

În Dâmboviţa, procentul de promovare după etapa de contestaţii este 60,92%, iar rata naţională finală de promovare înregistrată de absolvenţii care au finalizat studiile liceale în promoţia 2018-2019 şi au susţinut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2019 este de 75,5% (aşa cum reiese dintr-un comunicat de presă remis cu medii între 9 şi 9,99, 514 cu medii între 8 şi 8,99, 425 între 7 şi 7,99, 475 între 6 şi 6,69, iar 220 au fost respinşi de M.E.N.). Din totalul elevilor înscrişi, s-a înregistrat o medie de 10, 418 au promovat pentru neîndeplinirea mediei minime. La nivelul unităţilor, se remarcă pe primele locuri cele trei colegii naţionale din Târgovişte, iar pe ultimul, cu promovare 0%, liceul din Voineşti.
Pentru absolvenţii care doresc să participe în următoarea sesiune a examenului, în perioada 15-19 iulie 2019 are loc înscrierea, iar pe 26 iulie se pot înscrie candidaţii care au promovat examenele de corigenţă. Această sesiune începe prin susţinerea probelor scrise (21 august- proba Ea), proba scrisă de Limba şi literatura română, 23 august- proba Ec), proba obligatorie a profilului, 26 august- proba Ed), proba scrisă, la alegere, a profilului şi specializării) şi se continuă, între 27 august şi 3 septembrie, cu evaluarea competenţelor, apoi cu afişarea rezultatelor înainte de contestaţii (3 septembrie) şi a celor finale, pe 7 septembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fermierii şi procesatorii pot achiziţiona hale şi grajduri prin Baza de date, cu preţuri de referinţă a AFIR

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a actualizat Baza de date cu preţuri de referinţă prin introducerea unor noi categorii de elemente, respective hale şi grajduri. Astfel, pe pagina oficială de internet, www.afir.info, a fost publicată cea mai recentă versiune a Ghidului bazei de date cu preţuri de referinţă pentru silozuri, […]