Published On: joi, iun. 27th, 2013

BACALAUREAT 2013. EVALUAREA COMPETENŢELOR LINGVISTICE

nichiduta.ro

eleviCandidaţii la prima sesiune a examenului de bacalaureat susţin, de marţi şi până vineri, 28 iunie, proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Probele scrise ale examenului de bacalaureat vor începe în data de 1 iulie, cu limba şi literatura română, care va fi urmată, în 2 iulie, de proba la limba maternă şi, în 3 iulie, de proba obligatorie a profilului.
Proba scrisă la alegere a profilului şi specializării se va da pe 5 iulie, iar rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, până la ora 12:00. Tot în aceeaşi zi, până la ora 16:00, se vor putea depune contestaţiile. Rezolvarea acestora se va face între 9 şi 11 iulie, iar afişarea rezultatelor finale, pe data de 12 iulie.
Un elev care nu se prezintă la probele orale poate participa la probele scrise, însă nu poate promova examenul de bacalaureat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro