Published On: mar, aug. 29th, 2017

BAC sesiunea de vară-toamnă: Candidaţii susţin proba de evaluare a competenţelor digitale

nichiduta.ro

Candidaţii înscrişi la sesiunea de vară-toamnă a examenului de Bacalaureat susţin, astăzi şi mâine, proba de Evaluare a competenţelor digitale , urmând ca evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională să se desfăşoare în 30 şi 31 august. Rezultatul obţinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competenţelor nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea unui nivel de competenţă corespunzător grilei aprobate la nivel naţional: experimentat, avansat şi mediu. Candidatul care refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse la una din probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale se consideră că nu a susţinut proba.
Afişarea primelor rezultate şi depunerea contestaţiilor vor avea loc în 1 septembrie, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru 6 septembrie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente