Published On: mie, iul. 19th, 2017

Avertismentul lui lohannis

nichiduta.ro

Conform site-ului „Realitatea.net”, Preşedintele Klaus lohannis a comentat, marţi, decizia Guvernului Tudose de a renunţa la introducerea impozitului pe cifra de afaceri şi la alte măsuri economice, atrăgându-le atenţia celor din majoritatea PSD-ALDE că investitorii reacţionează la aşa ceva, cu această ocazie invitându-i pe pesedişti să spună naţiei ce vor să facă de fapt.
„Dacă se introduc în discuţia publică, de către o coaliţie care are majoritate în Parlament, noţiuni noi, care într-o zi sunt promovate şi în altă zi sunt retrase, este o eroare politică gravă. Această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislaţiei, iar economia, antreprenorii, investitorii, reactionează la aşa ceva. Eu le-aş recomanda pese-diştilor cu foarte multă caldură să meargă acasă, să judece ce program au şi, când ştiu ce vor, să vină în faţa naţiei şi să spună acest lucru”, a comentat preşedintele Klaus lohannis, întrebat de jurnalişti ce părere are despre faptul că Guvernul Tudose a renunţat la unele măsuri din programul de guvernare susţinute în urma cu doar câteva zile.
Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni, după şedinţa săptămânală a coaliţiei PSD-ALDE, că nu se va mai introduce impozitul pe cifra de afaceri, care a stârnit reacţii negative vehemente din partea specialiştilor din economie.
Şi guvernul PSD-ALDE anterior, condus de Sorin Grindeanu, s-a răzgândit şi nu a mai aplicat anumite măsuri din programul de guvernare cu care a câştigat alegerile, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost demis prin moţiune de cenzura, scrie ziare.com. (M.C.)

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro