AVERTISMENT PENTRU ARBITRI DIN PARTEA AJF

Mihai ROŞOIU

Întrucât avem semnale că sunt arbitri care oficiază jocuri amicale, fără acceptul CJA Dâmboviţa, şi având în vedere contextul pandemic, protocolul medical şi ordinul comun MTS/MS, dorim să menţionăm următoarele:

  • Prezenţa arbitrilor la jocurile amicale nu este girată de Comisia Judeţeană a Arbitrilor Dâmboviţa. Pentru aceste abateri, persoanele vinovate de încălcarea prevederile RODAAF vor fi convocate şi supuse judecăţii Comisiei de Disciplină a Arbitrilor.
  • Persoanele menţionate mai sus nu vor mai figura pe lista înaintată către AJPIS, în vederea obţinerii indemnizaţiei COVID-19.
  • Arbitrii dâmboviţeni care, în mod nejustificat, nu s-au prezentat la susţinerea testărilor teoretice şi fizice, nu vor mai figura pe lista înaintată de AJF Dâmboviţa către Asociaţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa, pentru acordarea indemnizaţiei de sprijin COVID-19.
  • în urma informaţiei că membrul unei comisii din cadrul AJF Dâmboviţa a oficiat ca arbitru jocuri amicale, acesta va face obiectul unei analize la nivelul Comitetului Executiv al AJF Dâmboviţa.
  • Ne dorim mai mult ca oricând reluarea activităţii şi aşteptăm unda verde de la Guvernul României, pentru începerea oficială a competiţiilor. Având în vedere situaţia epidemiologică delicată la nivel judeţean şi naţional, facem apel la responsabilitate în această perioadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MARCO DULCA VREA SĂ DUCĂ ROMÂNIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI EUROPEAN

Marco Dulca anunţă un Campionat European mare, după ce a ratat turneul final de acum doi ani, din cauza unei accidentări. Mijlocaşul Chindiei are şi un mesaj pentru suporteri: este convins că naţionala lui Adi Mutu poate depăşi performanţele echipei lui Mirel Rădoi.Marca Dulca este printre primii jucători ajunşi în […]