Avântul Produlesti A rămas în mioritica Ligă a 4-a

A.l.

sportLinia de clasament:
15. 32 5 4 23 46-110 19 p Deşi a terminat ultima în clasament, Avântul Produleşti va juca şi în ediţia următoare de campionat (20132014) în Liga a 4-a. Asta pentru că echipele Comerţul Viişoara, Utchim Găeşti şi C.S. Conţeşti au abandonat competiţia, iar Gloria Corneşti a câştigat meciul de promovare în Liga a 3-a, cu F.C. Chitila, disputat la Strejnic pe stadionul Conpet. De asemenea, echipa din Produleşti a avut şansa că Urban Titu, care retrogradase, a obţinut câştig de cauză la Comisia de Competiţii şi Disciplină şi se menţine în Liga a 3-a.
Performanţe negative
Avântul Produleşti a
realizat mai multe performanţe negative: cele mai puţine victorii (5), cele mai multe goluri primite (110), cele mai puţine goluri marcate (46), cele mai puţine puncte realizate (19). Echipele C.S. Conţeşti şi Utchim Găeşti, care au abandonat competiţia după terminarea turului, respectiv etapa a 21-a, au acumulat mai multe puncte, 36, respectiv 21.
Ostafi a stat doar patru etape
Echipa din Produleşti
n-a putut fi revigorată nici de antrenorul Daniel Ostafi, care a venit în retur, dar a zăbovit doar patru etape. A plecat după meciul din etapa a 21-a, pierdut acasă, cu 1-4, cu Recolta Gura Şuţii.
Din acel moment, antrenor a fost George Georgescu, viceprimarul localităţii.
Lotul de jucători: Barbu, Vasile, Drăgoi, M. Căldăraru, Petre, Stoica, Dumitru, Sandu, lonescu, Constantin, C. Ion, Enescu, Nedelcu, I. Matei, I. Stoica, Radu.
Rezultate obţinute 2-8 şi 0-1 cu F.C. Aninoasa, 0-2 şi 1-1 cu A.S. Doiceşti, 0-6 şi 1-4 cu Recolta Gura Şuţii, 2-2 şi 1-1 cu Petrolul Valea Mare, 3-6 şi 2-2 cu Bradul Moroeni, 1-10 şi 1-8 cu Flacăra Moreni, 0-2 şi 1-2 cu Voinţa Perşinari, 1-4 şi 1-2 cu Comerţul Brezoaele, 1-2 şi 0-3 (la masa verde) cu C.S. Conţeşti, 1-4 şi 3-0 (la masa verde) cu Utchim Găeşti, 1-3 şi 0-4 cu PAS Pucioasa, 1-10 şi 2-3 cu Gloria Corneşti, 3-0 şi 2-1 cu Petrolul Târgovişte, 1-4 şi 7-1 cu Voinţa Pietroşiţa, 0-2 (0-3) şi 2-5 cu Atletic Fieni, 0-2 şi 3-7 cu Gaz Metan Finta. Dublă victorie cu Petrolul Târgovişte
Notabil este faptul că a învins-o în ambele meciuri pe Petrolul Târgovişte (3-0 şi 2-1) şi că a dobândit-o, în retur, pe Voinţa Pietroşiţa, cu scorul de 7-1.
A pierdut multe meciuri la scoruri mari: 2-8 cu F.C. Aninoasa, 1-10 cu Gloria Corneşti, 0-6 şi 1-4 cu Recolta Gura Şuţii, 3-6 cu Bradul Moroeni, 3-7 cu Gaz Metan Finta.
„Doacă” are suflu şi chef de fotbal
Sufletul echipei a fost veteranul, de 46 de ani, Ion Constantin. I-a impulsionat pe mai tinerii lui colegi, a arătat că încă mai are suflu şi chef de fotbal.
Bine s-au comportat şi jucătorii Radu şi Enescu veniţi, în iarnă, de la Utchim Găeşti.
Viaţa acestei echipe este strâns legată de primarul Marin Grigore, un om de fotbal care iubeşte foarte mult acest sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PLEACĂ ŞI TRIFAN!

Chindia se dezintegrează. Cel puţin la nivelul staff-ului executiv lucrurile sunt din ce în ce mai clare, pentru că la începutul acestei săptămâni doi dintre angajaţii clubului dâmboviţean şi-au înaintat demisiile. Ofiţerul de presă Gabriel Bengea şi contabilul Gabriela Grigore au decis să nu mai continue la Chindia, după ce […]