Avansări în grad la ISU Dâmboviţa

Cu prilejul Zilei Protecţiei Civile din România, la sediul lnspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ” Basarab l” Dâmboviţa a fost organizat un ceremonial militar, în cadrul căruia au fost prezentate mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 88 de ani de protecţie civilă în România, urmat de festivitatea de avansare în gradul următor, înainte de termen, a 6 cadre militare (4 ofiţeri şi 2 subofiţeri) care au obţinut rezultate foarte bune în activitatea desfăşurată în cadrul inspectoratului.
Ceremonialul a fost încheiat cu festivitatea de trecere în corpul ofiţerilor şi acordarea gradului militar, a 9 subofiţeri pompieri, ca urmare a promovării examenelor pentru ocuparea posturilor de ofiţeri scoase la concurs.
La final, toţi cei avansaţi au fost felicitaţi de comanda inspectoratului, primind mulţumiri pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un jandarm dâmboviţean, la încheierea mandatului de onoare în instituţia "Oamenilor de arme"

După 31 de ani de carieră militară un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a trecut în rezervă cu drept la pensie. Jandarmul în rezervă, plt.adj. şef Stoian Valentin-Laurenţiu, a desfăşurat misiuni pe linia transporturilor cu caracter special, precum şi în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale, în municipiul […]