Avansări în grad la IPJ Dâmboviţa

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, au avut loc avansări în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, a unui număr de 15 poliţişti, respectiv 3 ofiţeri de poliţie şi 12 agenţi de poliţie. Alţi 108 poliţişti, dintre care 79 de agenţi şi 29 de ofiţeri de poliţie, au fost avansaţi la termen.
De asemenea, prin dispoziţia Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alte 21 de cadre au fost recompensate cu mulţumiri scrise pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate.
Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului urează întregului personal din cadrul Poliţiei Dâmboviţene multă sănătate, putere de muncă şi realizări profesionale.
IPJ Dâmboviţa le transmite mulţumiri cetăţenilor pentru încrederea acordată, care în acelaşi timp îi onorează şi îi obligă să găseasă cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor comunităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tratamentele pentru pacienţii cu hepatita C vor fi asigurate fără întrerupere

CNAS va prelungi valabilitatea contractelor cost-volum-rezultat în baza cărora pacienţii cu hepatită C beneficiază de tratamente fără interferon, de la data de 31 martie 2021 până la 30 iunie 2021.Până la data respectivă, CNAS va face toate demersurile necesare pentru încheierea unor noi contracte cost-volum-rezultat, care vor asigura continuitatea accesului […]