Autorităţile din Târgovişte au făcut fată şi celui de-al doilea val de ninsori consistente

Incă de la primele ore după intrarea în vigoare a atenţionării „cod galben”, pe fondul intensificării vântului şi al ninsorilor însemnate cantitativ, autorităţile locale au mobilizat mai multe echipe pregătite pentru deszăpezire. Miercuri dimineaţă acţionau 21 de utilaje şi peste 100 de oameni, fiind asigurate şi alte echipe de intervenţie, precum şi serviciul de permanenţă.
Complementar, au fost luate măsurile necesare pentru primirea persoanelor fără adăpost în centrele specializate ale Direcţiei de Asistenţă Socială.
Iar pentru cazuri de urgenţă au fost puse la dispoziţia cetăţenilor mai multe numere de telefon: 0723100211 – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, 0731327436 – Poliţia Locală şi 0731316716/0245217134 – Direcţia de Salubritate.
Utilajele au acţionat – cum a precizat primarul Cristian Stan – prioritar pentru deszăpezirea arterelor rutiere principale. S-a intrat apoi în cartiere, pentru asigurarea accesului dinspre parcările de reşedinţă. La fel ca în cazul viscolului din luna ianuarie, se poate spune că autorităţile târgoviştene au făcut faţă şi în oraş n-au fost probleme majore. Primarul Cristian Stan a exprimat şi un motiv de nemulţumire, legat de absenţa beneficiarilor Legii 416, care au obţinut adeverinţe medicale şi au stat la căldură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sprijinul pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite poate fi solicitat până la 31 martie 2017

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) informează că, până în data de 31 martie 2017, cei interesaţi pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, aferentă Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Impăduriri şi crearea […]