Published On: vin, oct. 13th, 2017

Autorităţile din Fieni fac apel la utilizatorii străzilor Dr. Ştefănescu, Teilor şi Aleea Teilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere!

nichiduta.ro

După cum ştim, infrastructura rutieră a oraşului Fieni a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. Administraţia locală condusă de primarul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Gheorghe Secăreanu, pune mare accent pe îmbunătăţirea infrastructurii rutiere care reprezintă cartea de vizită a oraşului Fieni. Recent s-au finalizat lucrările de reabilitare şi modernizare pe străzile Dr. Ştefănescu, Teilor şi Aleea Teilor. S-au realizat şi lucrări de peisagistică. Autorităţile din Fieni nu au ezitat şi au făcut un apel către locuitorii oraşului, sfătuindu-i să respecte noile regului de circulaţie de pe străzile Dr. Ştefănescu, Teilor şi Aleea Teilor pentru a menţine investiţia recent realizată în condiţii bune, mulţi ani de acum încolo. Apelul a fost făcut pe pagina oficială de socializare a Primăriei Fieni. Cei care nu vor respecta noile regului de circulaţie riscă să fie amendaţi:
„Având în vedere efortul financiar făcut pentru modernizarea străzilor Dr. Ştefănescu, Teilor şi Aleea Teilor, păstrarea în bune conditiuni a ceea ce s-a realizat, facem apel la utilizatorii acestor căi rutiere să respecte semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere, în caz contrar se vor lua măsuri de sancţionare a celor care încă nu respectă reguli de circulaţie şi nu în ultimul rând reguli de bun simţ.
Astfel se interzice accesul animalelor şi vehiculelor cu tracţiune animală în această zonă, fiind amenajat drum alternativ care face legătura între str. Podişorului şi str. Firetelor.
Se interzice totodată accesul autovehiculelor cu greutatea mai mare de 3,5 tone, întrucât deteriorează covorul asfaltic, reţeaua de apă şi canal, borduri, trotuare, spaţii verzi, poluează fonic şi cu noxe.
Pe strada Teilor, în zona Grădiniţei Dumbrava Minunată, s-a dispus a se circula pe un singur sens, strada cu sens unic, tocmai pentru a se evita aglomeraţia în aceea zonă şi faptul că nu sunt prevăzute trotuare pentru pietoni, copii de grădiniţă. Defluirea se face pe strada din zona Parcului Central şi zona blocurilor D, N, ANL.
Pe tronsonul principal, intersecţie cu str. Republicii – Liceul Fieni corpul B se interzice oprirea şi bineînţeles staţionarea autovehiculelor, având în vedere intervenţia ambulanţelor de la Staţia de ambulanţe Fieni şi, totodată, pericole la care pot fi expuşi copiii care vin în Parcul Central.
Aducem aminte faptul că zona este monitorizată video în permanenţă, iar înregistrările se stochează o anumită perioadă de timp.
în urma modului de comportare al fiecărui participant la trafic şi măsurile dispuse vor fi proporţionale cu aceasta”, acesta este apelul lansat pe pagina oficială de socializare a Primăriei Fieni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro