Aurelian Cotinescu va candida din partea PNL pentru Primăria Târgovişte

Potrivit unei informaţii „pe surse”, Aurelian Cotinescu va fi propunerea Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al Municipiului Târgovişte. Decizia a fost luată la ultima şedinţă a preşedinţilor de zonă şi urmează să fie validată cât de curând, în forurile statutare ale PNL Dâmboviţa şi oficializată.
Contactat telefonic, Aurelian

Cotinescu a confirmat nominalizarea drept candidat la Primăria Târgovişte, a precizat că se bucură de sprijinul tuturor colegilor în acest demers şi că încrederea acestora îl onorează.
Aurelian Cotinescu are vârsta de 43 de ani, este antreprenor şi a intrat în politică relativ recent, fiind ales preşedinte al Organizaţiei PNL Târgovişte în urmă cu mai puţin de un an şi jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice - Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne Declaraţia unică se depune până la data de 25 mai 2020

Nr.16686/24.02.2020 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii că termenul de depunere a Declaraţiei unice este 25 mai 2020. Acest formular se utilizează atât pentru declararea impozitului pe veniturile realizate şi a contribuţiilor sociale datorate pentru anul 2019, cât şi pentru estimarea obligaţiilor datorate pentru anul 2020. Declaraţia unică se […]