Published On: lun, nov. 5th, 2018

Aurelian Cotinescu, preşedintele ales al PNL Târgovişte cheamă consilierii locali la raport

nichiduta.ro

La prima întâlnire cu reprezentanţii presei locale, în calitate de preşedinte ales al PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a arătat că nu este genul de politician care se îmbată cu apă rece. A recunoscut că în Târgovişte, unde „electoratul este înclinat spre dreapta, n-avem organizare şi nici nu ştim să transmitem un semnat corect”, fiind conştient că nici măcar oamenii de partid bine pregătiţi nu pot suplini asemenea lipsuri. În consecinţă, a promis o comunicare mult mai consistentă, dar şi reconstrucţia de la bază, adică din cartiere, a PNL Târgovişte.
Preşedintele Cotinescu vrea şi o îmbunătăţire la nivelul activităţii consilierilor locali ai partidului, cărora are de gând să le ceară rapoarte individuale privind activitatea desfăşurată de la începutul mandatului. Mai mult, este de părere că proiectele de hotărâre importante trebuie să fie discutate înainte de şedinţele CLM „pentru că ne propunem ca linia de vot să vină de la biroul politic.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro