Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: Cu o amendă nu se rezolvă problema calităţii aerului în oraş

Liberalul Aurelian Cotinescu a reluat tema poluării atmosferice excesive generată de nere-spectarea procesului tehnologic la Combinatul de Oţeluri Speciale, scoţând în evidenţă faptul că o amendă contravenţională aplicată de Garda de Mediu nu îmbunătăţeşte cu nimic situaţia. „Garda de Mediu a fost la COS, unde a luat atitudine. Îi salutăm dar trebuie să înţeleagă, o amendă nu ţine loc de sănătatea populaţiei. Nu înţeleg de ce Primăria Târgovişte nu a luat nici-un fel de atitudine. Nu a spus nimic de această problem deşi, teoretic, reprezintă cetăţenii acestui oraş. Ca oameni, ca locuitori ai acestui oraş, avem dreptul să ştim ce aer respirăm şi dacă suntem în pericol.Este o chestiune vitală, care trebuie înţeleasă”- a spus preşedintele PNL Târgovişte.
Cotinescu a solicitat Gărzii de Mediu şi Primăriei Târgovişte să facă publice, cel puţin o dată-de două ori pe săptămână, rapoartele privind calitatea aerului.”Şi dacă primăria tot dă bani pe atâtea prostii, să cumpere şi două staţii de măsurare a calităţii aerului, să le pună în zonele cele mai populate.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 388 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 388 de locuri de muncă, din care 10 pentru persoanele cu studii superioare , 319 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 59 de posturi pentru muncitorii necalificaţi. […]