Published On: mie, nov. 13th, 2019

Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: Cu o amendă nu se rezolvă problema calităţii aerului în oraş

nichiduta.ro

Liberalul Aurelian Cotinescu a reluat tema poluării atmosferice excesive generată de nere-spectarea procesului tehnologic la Combinatul de Oţeluri Speciale, scoţând în evidenţă faptul că o amendă contravenţională aplicată de Garda de Mediu nu îmbunătăţeşte cu nimic situaţia. „Garda de Mediu a fost la COS, unde a luat atitudine. Îi salutăm dar trebuie să înţeleagă, o amendă nu ţine loc de sănătatea populaţiei. Nu înţeleg de ce Primăria Târgovişte nu a luat nici-un fel de atitudine. Nu a spus nimic de această problem deşi, teoretic, reprezintă cetăţenii acestui oraş. Ca oameni, ca locuitori ai acestui oraş, avem dreptul să ştim ce aer respirăm şi dacă suntem în pericol.Este o chestiune vitală, care trebuie înţeleasă”- a spus preşedintele PNL Târgovişte.
Cotinescu a solicitat Gărzii de Mediu şi Primăriei Târgovişte să facă publice, cel puţin o dată-de două ori pe săptămână, rapoartele privind calitatea aerului.”Şi dacă primăria tot dă bani pe atâtea prostii, să cumpere şi două staţii de măsurare a calităţii aerului, să le pună în zonele cele mai populate.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro