Published On: vin, nov. 24th, 2017

Au început lucrările de reabilitare a DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculeţe

nichiduta.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Alexandru Oprea, a efectuat alături de vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită de lucru pe segmentul de drum DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculeţe, pentru a analiza stadiul realizării lucrărilor de reabilitare a acestui drum.
Segmentul de drum care face obiectul lucrărilor are o lungime de 8,7 km. Proiectul are o valoare totală de 3,35 milioane lei şi este finanţat din bugetul Consiliului Judeţean Damboviţa.
Lucrările sunt în faza de turnare a primului strat de asfalt la partea carosabilă degradată, în centrul comunei Vulcana-Băi.
Preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Alexandru Oprea, s-a declarat mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările pe acest tronson de drum şi le-a recomandat constructorilor să se încadreze în graficul stabilit, astfel încât traficul rutier să nu fie îngreunat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro