Au început lucrările de modernizare şi extindere la Creşa nr. 8

A început cel mai amplu proiect de modernizare şi dotare a infrastructurii educaţionale din Târgovişte, finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală ll. Este vorba despre reabilitarea imobilului existent şi de construirea unui corp nou la Creşa nr. 8, din Microraionul lX, una dintre cele mai solicitate din municipiu.
Cu prilejul vizitei efectuate ieri dimineaţă în teren, primarul Cristian Stan a precizat că valoarea acestui proiect este de două milioane de lei şi că, tot în aceeaşi zonă vor mai fi implementate două proiecte majore, anume reabilitarea, extinderea şi dotarea Şcolii Gimnaziale Mihai Viteazul (nr. 8) şi de modernizare şi extindere a Grădiniţei nr. 8, acestea fiind finanţate din fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020. În cazul şcolii sunt aşteptaţi reprezentanţii ADR Sud- Muntenia pentru vizita în teren, acesta fiind pasul premergător semnării contractului de finanţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au fost publicate versiunile finale ale Ghidului solicitantului pentru investiţii agricole finanţate prin PNDR 2020

Agenţia pentru Finanţarea lnvestiţiilor Rurale a publicat versiunile finale ale Ghidurilor solicitantului pentru finanţarea investiţiilor agricole din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), respectiv pentru instalarea tinerilor fermieri (submăsura 6.1) şi pentru dezvoltarea fermelor mici (submăsura 6.3). Ghidurile publicate pe pagina oficială de internet a […]