Au început lucrările de modernizare pe Str. Căpitan Tudorică Popescu

Ieri dimineaţă au început lucrările de modernizare pe Strada Căpitan Tudorică Popescu, mai exact pe tronsonul cuprins între Valul Cetăţii şi Calea Domnească. Prezent pe şantier, primarul Cristian Stan a precizat că este vorba despre al doilea proiect major de reabilitare a infrastructurii stradale, finanţat cu bani de la bugetul local. Sunt incluse opt străzi cu o lungime însumată de 3,4 kilometri, anume Cpt. Tudorică Popescu, Plantelor, Pădurii, Crângului, Nifon, Miron Costin, Stolnicul Cantacuzino şi Ileana Sărăroiu, valoarea totală a contractului fiind de 3,9 milioane de lei.
Primarul Cristian Stan a adăugat că se va lucra atât timp cât va permite vremea, astfel încât străzile să poată fi circulate la iarnă, având în vedere că sunt de executat şi proiecte complementare de extindere a reţelelor de gaze şi de canalizare. Alături de şeful executivului primăriei au fost în teren viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi sefii unor direcţii subordonate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au fost solicitate integral fondurile alocate prin PNDR 2020 pentru dezvoltarea fermelor mici

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă epuizarea fondurilor europene nerambursabile alocate pentru sesiunea din acest an, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), pentru dezvoltarea fermelor mici, înainte de data închiderii sesiunii. AFIR a primit online 6.372 de solicitări de finanţare, în valoare totală de […]