Au început lucrările de asfaltare pe DJ 714A

Roxana - Ionela Botea

S-a făcut o vizită de lucru în comuna Moroeni, alături de primarul localităţii, Laurenţiu Moraru, pentru a constata stadiul şi ritmul lucrărilor realizate în cadrul proiectului „Covor bituminos pe DJ 714A Pucheni – Cabana Căprioara”.
Prin acest proiect, derulat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, se urmăreşte realizarea de lucrări de asfaltare pe 3,40 km din drumul menţionat.

Investiţia se înscrie în programul de lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase (lot II) şi se ridică la valoarea de 1.360.819 lei.
În cadrul lotului II, din care face parte şi segmentul DJ 714A Pucheni -Cabana Căprioara, vor fi turnate covoare asfaltice pe 19,725 km de drumuri judeţene, în baza unui contract de lucrări cu valoarea de 6.644.244,65 lei, fără TVA.
Prin proiectele de infrastructură întreprinse de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în acest an, vor fi asfaltaţi aproximativ 220 de km de drumuri judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost prelungită cu 7 ani valabilitatea cardurilor naţionale de sănătate emise până la 31 decembrie 2014

Guvernul a aprobat o Hotărâre care prevede că, începând cu luna iulie 2020, se generează şi se rescriu noi certificate digitale pentru cardurile naţionale de asigurări de sănătate emise până la data de 31 decembrie 2014. Termenul de valabilitate al acestor carduri este de 7 ani de la data rescrierii […]