Au început lucrările de apărare mal pe DJ714 – zona Cheile Tătarului

0 0

Se lucrează la apărare mal pe DJ714 -zona Cheile Tătarului, sector de drum afectat puternic de viitură, fix acum o lună de zile.
CJ Dâmboviļa nu a stat pe gânduri și a demarat aceste lucrări, chiar dacă, nu a
primit niciun leu de la Guvernul Cîļu.
Cu drumarii de la LDP Dâmboviļa, în ultimele săptămâni, s-a lucrat intens, au fost efectuate lucrările de curaļare a zonei, s-a reușit decopertarea asfaltului grav afectat de viitură, s-a mărit suprafaļa drumului în anumite zone și au
început și apărările de mal: „Se lucrează la DJ714 în munte, tronsonul care asigură accesul în Platoul Peștera-Padina!
Cu forļe proprii, fără niciun ban alocat de Guvern, am reușit să decopertăm asfaltul rupt de viiturile de luna trecută, am mărit suprafaļa drumului în anumite zone și construim apărările de mal.
Ajutorul guvernamental pentru judeļul Dâmboviļa, încă, se lasă așteptat!
Iarna bate la ușă în munte, dar Staļiunea Turistică de Interes Naļional Peștera-Padina nu reprezintă o prioritate pentru Guvernul României.”, a afirmat președintele CJ, Corneliu Ștefan.
Consiliul Judeļean Dâmboviļa încearcă să urgenteze lucrările pentru că în munte se mai poate lucra undeva până la finalul lunii octombrie, și asta datorită temperaturilor scăzute din zonă care nu vor mai permite să se lucreze.
Președintele CJ, Corneliu Ștefan este foarte hotărât să ducă la bun sfârșit această investiļie, pentru a nu bloca accesul pe timp de iarnă în zona Peștera-Padina. Efortul financiar pentru refacerea acestui sector de drum este unul foarte mare din partea CJ Dâmboviļa, iar până la această oră, Guvernul Cîļu a rămas indiferent faļă de solicitările făcute de către autorităļile judeļene în repetate rânduri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se lucrează pe cele patru loturi de drumuri județene care fac obiectul celui mai mare proiect de modernizare a infrastructurii rutiere implementat de CJ Dâmbovița

Lucrările care se realizează în cadrul celui mai mare proiect de infrastructură rutieră -„Dezvoltarea infrastructurii de transport judeļean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B, pe traseul limită judeļ Prahova – Moreni – Gura Ocniļei – Răzvad – Ulmi -Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni […]