AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU UN NOU CURS DE INFIRMIERĂ LA CRUCEA ROŞIE DÂMBOVIŢA

Începând cu data de 17 Decembrie 2018 Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Dâmboviţa organizează cursuri CALIFICARE INFIRMIERĂ – TOTAL ORE: 720 -240 Teorie + 480 practică.
DESCRIEREA OCUPAŢIEI
Infirmiera însoţeşte persoanele îngrijite la îndeplinirea activităţilor vieţii cotidiene şi efectuează îngrijiri legate de funcţii de întreţinere şi continuitate a vieţii.
Infirmiera contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate şi la refacerea autonomiei, în măsura în care este posibil.
Infirmiera lucrează în colaborare şi sub responsabilitatea unei/unui asistent medical, cel mai adesea, în cadrul unei echipe pluridisciplinare şi participă la îngrijirile de sănătate preventive, curative sau paliative.
Infirmiera îşi exercită activitatea în mediu spitalicesc sau extraspitalicesc, în sectorul medical, medico-social sau social.
Înscrierile se fac începâd cu data de 10.12.2018 la sediul nostru din Târgovişte, Str. A.I. Cuza Nr. 1. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la tel. 0245 211 294. Costul cursului este de: 700 de lei/persoană – (se poate achita în două tranşe).
Cursanţii vor achita o taxă nereturnabilă de înscriere în valoare de 100
lei.
ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE: (cerere
înscriere curs, copie B.I/C.I., copie certificat de naştere, copie certificat de căsătorie – pentru doamne, dacă este cazul, copie ultima diplomă de studii – minimum 10 clase absolvite, adeverinţa medicală – apt participare curs infirmieră).
Se obţine certificare la nivel naţional şi internaţional eliberată de Ministerul Muncii.

One thought on “AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU UN NOU CURS DE INFIRMIERĂ LA CRUCEA ROŞIE DÂMBOVIŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Start-Up Nation 2018, ultimul pas înainte de depunerea proiectelor

Cu întârziere faţă de programul iniţial, a fost publicată forma actualizată a documentelor procedurale necesare înscrierii online în programul Start-Up Nation, ediţia 2018-2019. Aceste documente includ modelul planului de afaceri şi declaraţiile de eligibilitate şi pot fi consultate pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Alocaţia Financiară […]