Published On: mie, nov. 28th, 2018

Au furat camerele de supraveghere din comună

nichiduta.ro

De-a dreptul incredibil! În noaptea de luni spre marţi, hoţii au furat 10 camere de supraveghere montate de administraţia locală în satul Movila.
Administraţia locală a constatat marţi de dimineaţă, că toate cele 10 camere de supraveghere au fost furate. Ca o ironie, camerele aveau un rol bine stabilit, nu de puţine ori poliţiştii din Ilfov au cerut sprijinul administraţiei din Niculeşti pentru a beneficia de imaginile de pe camere şi a depista unii hoţi. După ce şi-au îndeplinit misiunea, hoţii au plecat fără urmă.
Primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare a anunţat imediat furtul la 112 iar poliţiştii au deschis o anchetă. Există şi ceva indicii. Prejudiciul este de 5000 de lei. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi un echipaj cu autospecială criminalistică. Întreaga comună Niculeşti este monitorizată video, cu siguranţă, hoţii vor fi prinşi pentru că poliţiştii vor verifica imaginile de pe toate camerele de supraveghere pentru a stabili indicia clare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro