Au furat camerele de supraveghere din comună

De-a dreptul incredibil! În noaptea de luni spre marţi, hoţii au furat 10 camere de supraveghere montate de administraţia locală în satul Movila.
Administraţia locală a constatat marţi de dimineaţă, că toate cele 10 camere de supraveghere au fost furate. Ca o ironie, camerele aveau un rol bine stabilit, nu de puţine ori poliţiştii din Ilfov au cerut sprijinul administraţiei din Niculeşti pentru a beneficia de imaginile de pe camere şi a depista unii hoţi. După ce şi-au îndeplinit misiunea, hoţii au plecat fără urmă.
Primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare a anunţat imediat furtul la 112 iar poliţiştii au deschis o anchetă. Există şi ceva indicii. Prejudiciul este de 5000 de lei. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi un echipaj cu autospecială criminalistică. Întreaga comună Niculeşti este monitorizată video, cu siguranţă, hoţii vor fi prinşi pentru că poliţiştii vor verifica imaginile de pe toate camerele de supraveghere pentru a stabili indicia clare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COOPERARE ÎNTRE POLIŢIŞTII ROMÂNI Şl PARTENERII DIN STATELE SCHENGEN

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 679 de persoane, 59 de autovehicule şi 24 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.În perioada 16 – 23 noiembrie a.c., au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 384 de […]