Au fost reluate lucrările de la podul peste râul Argeș, din comuna Corbii Mari

Situația obiectivului de investiții „Pod pe DJ 701 peste râul Argeș, km 31+040, la Ungureni, Corbii Mari” se află în atenția conducerii Consiliului Județean Dâmbovița. Întrucât lucrările au fost sistate în luna iunie a acestui an din cauza lipsei resurselor de personal și utilaje, podul a fost închis circulației publice, la solicitarea constructorului.
Președintele Consiliului Județean Dâm-bovița, Corneliu Ștefan, a solicitat firmei care a preluat lucrările la obiectivul de investiții să respecte termenele corespunzătoare graficului de execuție.
În prezent, se lucrează la dezafectarea căii de rulare și, simultan, se amenajează platforma pentru macaraua ce va servi la realizarea lucrărilor de dezmembrare a plăcilor de beton ale vechiului pod.
Valoarea totală a proiectului este de 9.426.842,29 lei.
Lungimea totală a podului este de 277,86 m, lățimea – de 9 m, partea carosabilă având 7 m lățime.
În perioada următoare se vor realiza lucrările la infrastructura și suprastructura podului, amenajarea trotuarelor, racordarea cu terasamentul, rampele de acces la pod și lucrările de instalații (stâlpi de iluminat cu panouri solare și semaforizare cu panouri solare).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viitoarea autogara principală a municipiului Târgoviște prinde contur

La viitoarea autogara a Municipiului Târgoviște, obiectiv situat pe strada Calea ialomiței, a început montarea elementelor de rezistență ale structurii metalice. Construcția va avea dimensiuni impresionante, suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp, incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze, totul amplasat pe un teren în suprafață […]