Au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură

Pentru că vremea rămâne favorabilă, au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură, împărţită acum în cinci loturi distincte, cu termene de execuţie cuprinse între şase şi 12 luni. A avut loc şi o vizită în teren, alături de primarul Cristian Stan fiind administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarul Cristian Rădulescu.
Un prim şantier vizitat a fost la Teiş, unde reîncep lucrările la noul pod rutier. Termenul limită este 31 decembrie 2020, podul fiind proiectat la o lungime de 266 de metri, cu opt metri lăţime a căii de rulare. Se lucrează susţinut şi la pasarele spre Aninoasa, de pe DN 71, unde vor fi refăcute hidroizolaţia şi rosturile de dilatare şi turnate două straturi de asfalt. Echipe de muncitori lucrează şi la fundaţia drumului dintre Strada Gimnaziului şi Strada Mihai Bravul şi un alt şantier este la pasarela peste calea ferată, pe Strada Petru Cercel, unde se fac intervenţii pentru consolidarea pilonilor. În paralel se desfăşoară lucrări de frezare pe Calea lalomiţei, în perspectiva turnării unui nou covor de asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tot mai multe firme dâmboviţene angajează muncitori asiatici

Dată fiind penuria de forţă de muncă, numeroase firme din Dâmboviţa au încadrat muncitori străini, cei mai mulţi originari din spaţiul non European, în special asiatici. Numai într-un abator din Niculeşti lucrează în jur de 70 de muncitori asiatici, aceştia fiind solicitaţi şi în construcţii dar şi în industria hotelieră […]