Au alimentat într-un PECO și au plecat, fără să plătească

Doi bărbați, identificați și cercetați de polițiști după ce au alimentat un autoturism cu combustibil și au plecat fără a achita valoarea carburantului. La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o stație peco, o persoană a plecat cu autoturismul după ce a alimentat, fără să achite contravaloarea carburantului.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări, au constatat că, în jurul orei 21:17, un autoturism ar fi fost oprit într-o stație peco, din Racovița, unde ar fi fost alimentat cu 76 de litri de carburant și ulterior ar fi plecat fără a achita contravaloarea combustibilului, respectiv 467,01 lei. În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, au fost identificate două persoane, de 20 de ani, bănuite de comiterea faptei, acestea având calitatea de conducător auto și pasager.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Colegiul Economic Târgoviște, din nou la cursuri online

Colegiul Economic Târgoviște a trecut din nou în online până la data de 26.10.2021. Unitatea de învățământ a solicitat trecerea în online potrivit ART. 3 Alin. 2 din noul ordin comun care permit închiderea școlilor: „ĩn situații justificate de infrastructură și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități […]