Published On: mie, nov. 9th, 2016

Atenţie la scandările rasiste şi xenofobe. CSU CLUJ-NAPOCA ŞI POLI NAŢIONAL-IAŞI, AMENDATE CU 500 DE EURO

nichiduta.ro

csu-clujComisia de disciplină din cadrul Federaţiei Române de baschet, întrunită în data de 07.11.2016, ora 13:30, la sediul FR Baschet din Bucureşti, a analizat dosarul cauzei evenimentelor petrecute la jocul din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Feminin din data de 28.10.2016 dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca şi ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe şi a decis următoarele:
Având în vedere documentele şi imaginile studiate, Comisia de Disciplină apreciază că: În conformitate cu art 17.3 din Regulamentul de Disciplină, „Comportament nesportiv al spectatorilor”, referitor la scandările şi proferarea de injurii, cuvinte cu conţinut obscen sau care incită la xenofobie, ură naţională şi la discriminare de orice fel, Comisia de Disciplină hotărăşte sancţionarea Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca cu amendă în cuantum de 500 Euro.
Comisia de disciplină întrunită în data de 07.11.2016, ora 13:30, la sediul FR Baschet din Bucureşti, a analizat dosarul cauzei evenimentelor petrecute la jocul din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Feminin din data de 06.11.2016 dintre echipele CS Politehnica Naţional Iaşi şi ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe şi a decis următoarele:
Având în vedere documentele studiate, Comisia de Disciplină apreciază că:
În conformitate cu art. 17.3 din Regulamentul de Disciplină, „Comportament nesportiv al spectatorilor”, referitor la scandările şi proferarea de injurii, cuvinte cu conţinut obscen sau care incită la xenofobie, ură naţională şi la discriminare de orice fel, Comisia de Disciplină hotărăşte sancţionarea Clubului Sportiv Naţional Iaşi cu amendă în cuantum de 500 Euro.
Federaţia Română de Baschet nu tolerează comportamentul nesportiv al spectatorilor, scandările şi proferarea de injurii, cuvinte cu conţinut obscen sau care incită la xenofobie, ură naţională şi la discriminări de orice fel.
Decizia Comisiei de Disciplină poate fi atacată cu Apel în conformitate cu art. 18 din Regulamentul de Disciplină al FR Baschet.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro