Published On: lun, sept. 11th, 2017

Atenţie la cine vă trece pragul locuinţei!

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dragodana au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din localitate, a fost victima unei infracţiuni de furt.
Din primele cercetări, a reieşit că în perioada 01 – 07 septembrie a.c., acesta ar fi fost vizitat de o femeie pe care ar fi cunoscut-o prin intermediul unei reţele de socializare.
După plecarea bănuitei, persoana vătămată a constatat că aceasta i-ar fi sustras din locuinţă 1.500 de lei şi mai multe bijuterii din aur.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, efectuând cercetări în vederea identificării bănuitei şi recuperării prejudiciului.
Recomandări ale poliţiei dâmboviţene pentru ca cetăţenii să nu devină victime ale unor asemenea fapte:
Nu primiţi în curte sau în locuinţă persoane necunoscute, care oferă diverse bunuri spre vânzare sau vă invită la diferite evenimente! Aceştia vă pot înşela sau vor doar să vadă ce bunuri vă pot sustrage din gospodărie.
Dacă din diferite motive aţi primit în gospodărie persoane necunoscute, nu le daţi nici o posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi nu le lăsaţi fără supraveghere nici un moment.
Manifestaţi atenţie sporită la persoanele necunoscute care joacă anumite roluri pentru a vă aborda (persoane care livrează colete, angajaţi ai unor furnizori de servicii etc.), în consecinţă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora.
Nu ţineţi sume mari de bani sau bijuteri în casă, neasigurate şi nu lăsaţi impresia că deţineţi astfel de bunuri.
În cazul în care sunteţi victima ori martorul unei astfel de infracţiuni, apelaţi de îndată numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro