Published On: lun, ian. 29th, 2018

„Atenţie ! E viaţa ta !”

nichiduta.ro

Structura de prevenire a criminalităţii a organizat activităţi preventive în cadrul Proiectului de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor „Atenţie ! E viaţa ta !”, la Şcoala Gimnazială „Grigore Alexandrescu”.
Astfel, în vederea creşterii gradului de conştientizare a elevilor asupra consecinţelor violenţei, poliţiştii de prevenire şi studenţii de la Universitatea Valahia din Târgovişte, voluntari în proiect, au purtat discuţii interactive cu aceştia.
Au fost abordate subiecte din domeniul prevenirii violenţei în relaţiile interpersonale, drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, precum şi despre consecinţele actelor de violenţă, manifestate sub diverse forme.
Totodată, elevii de la Şcoala Gimnazială „Paul Bănică” din Târgovişte şi-au reamintit să traverseze doar pe zebră sau la culoarea verde a semaforului, să se asigure atunci când vor să traverseze şi să nu alerge pe trecerea de pietoni, prin intermediul unei ore de educaţie rutieră.
Poliţiştii de la rutieră au subliniat importanţa respectării regulilor de circulaţie şi le-au explicat copiilor că abaterile comise de pietoni reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulaţie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente