Published On: mar, aug. 19th, 2014

AŞTEPTATA CU INTERES LIGA A 3-A SE APROPIE DE START…

nichiduta.ro

fcmÎn sfârşit după o vară fierbinte la propriu şi la figurat, F.R.F. a stabilit că este timpul să pornească caravana fotbalului naţional din Liga a 2-a şi a 3-a. Aşadar, pe 30, respectiv 29 august 2014, va lua startul noua ediţie 2014-2015.
Până la urmă cu greu F.R.F. a reuşit să alcătuiască seriile la cele două ligi, din lipsă de echipe. Faţă de numărul preconizat iniţial s-a ajuns la un număr de compromis, dar nici de aceasta nu suntem siguri.
Liga a 3-a se preconizează a porni la drum cu 5 serii a 14 echipe, adică vreo 70 în loc de 84 câte se preconizau iniţial. Cauza este una sigură, nu mai sunt bani, nimeni nu mai doreşte să investească în fotbal.
Echipele dâmboviţene au fost repartizate, în seria a 3-a, cu echipe din judeţele PRAHOVA, ARGEŞ, ILFOV şi zona OLTENIEI. Aşa arată seria a 3-a a Ligii a 3-a pentru noul campionat.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE, F.C. CHINDIA 2010 TÂRGOVIŞTE, URBAN TITU (DÂMBOVIŢA), CONCORDIA II CHIAJNA, C.S. ŞTEFĂNEŞTI, C.S.
AFUMAŢI, INTER CLINCENI (ILFOV), DINICU GOLESCU, CÂMPULUNG
MUSCEL, C.S.M. PITEŞTI, ATLETIC
BRADU (ARGEŞ), C.S. PODARI (DOLJ), C.S. VIŞINA NOUĂ (OLT),
SPORTING ROŞIORII DE VEDE (TELEORMAN) şi ASTRA II GIURGIU (PLOIEŞTI).
Cam acestea sunt echipele cu care ne vom confrunta în competiţie, dar, cum spuneam, nu ştim sigur dacă vor rămâne în competiţie până la final. Deja
sunt semne de la CÂMPULUNG MUSCEL, de la ASTRA PLOIEŞTI – GIURGIU
dacă vor continua sau nu, deşi nu au început.
Vom vedea după „ţintar”, dar nici atunci nu suntem siguri. De retrogradat ce să spunem că nimeni nu ştie ce va fi în ediţia următoare, chiar dacă undeva în R.O.A.F. se precizează cine ştie câte CEL, de la ASTRA PLOIEŞTI – GIURGIU
dacă vor continua sau nu, deşi nu au început.
Vom vedea după „ţintar”, dar nici atunci nu suntem siguri. De retrogradat ce să spunem că nimeni nu ştie ce va fi în ediţia următoare, chiar dacă undeva în R.O.A.F. se precizează cine ştie câte CEL, SPORTING ROŞIORII DE VEDE sau ASTRA II CIORANI.
Surpriză constituie judeţul PRAHOVA care, practic, nu are nicio echipă din judeţ în Liga a 3-a?! CONPET
PLOIEŞTI, C.S.M. CÂMPINA
retrăgându-se din campionat, iar ASTRA
II CIORANI, ori este a lui GIURGIU ori a
prahovenilor. Greu de ghicit. Dacă ASTRA are sediul la GIURGIU nu poate reprezenta alt judeţ, dar „încurcate sunt căile R.O.A.F.-ului”.
Pentru F.C.M. TÂRGOVIŞTE pare un an competiţional accesibil, mai ales că nu se va juca cu play-off şi play-out. Teoretic vor fi 26 de etape, iar R.O.A.F.-ul olbigă la minim 22 de jocuri într-un an competiţional.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro