Astăzi se testează Sistemul de Avertizare a populaţiei „RO-ALERT în judeţul Dâmboviţa

Astăzi, 20 septembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 12:00, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va transmite şi în judeţul Dâmboviţa un mesaj pentru testarea Sistemului de avertizare a populaţiei „RO-ALERT”.
Mesajul test va fi recepţionat de toţi cetăţenii care deţin telefoane mobile şi se află pe raza judeţului Dâmboviţa, rugând-i să nu intre în panică, fiind vorba doar de o testare/verificare a sistemului RO-ALERT (toate mesajele de verificare vor fi însoţite de mesajul TEST).
Pentru a primi mesaje RO-ALERT este necesar ca terminalele mobile să fie compatibile cu Sistemul RO-ALERT şi configurate, în funcţie de operatorul de telefonie mobilă utilizat.
Pentru verificarea compatibilităţii şi configurarea telefoanelor mobile sau alte informaţii referitoare la Sistemul RO-ALERT se poate accesa portalul www.ro-alert.ro.
Mesajele RO-ALERT pot fi recepţionate pe întreg teritoriul României acolo unde există acoperire a reţelelor publice de comunicaţii mobile şi nu este necesară instalarea unei aplicaţii pe telefoanele mobile. Sistemul RO-ALERt funcţionează indiferent dacă utilizatorul deţine servicii de tip abonament sau prepay, iar recepţionarea mesajelor nu generează costuri sau taxe suplimentare pentru utilizatori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Legea Pensiilor, dezbătută cu Secretarul de Stat Adrian Marius Rîndunică la Titu, Găeşti, Târgovişte, Pucioasa, Moreni şi Cojasca

Adrian Marius Rîndunică, secretar de stat în Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, a fost prezent ieri, în Dâmboviţa, pentru a prezenta proiectul Legii Pensiei. Vizita şi-a început-o la Titu, a continuat la Găeşti, unde a discutat cu autorităţi locale şi pensionari. La orele prânzului, Adrian Marius Rîndunică, secretar de stat […]