Published On: joi, mart. 22nd, 2018

Astăzi se încheie simulările probelor scrise ale examenului de Bacalaureat

nichiduta.ro

Elevii din clasa terminală de liceu susţin astăzi ultima simulare apentru probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară 2018. Luni a avut loc simularea pentru proba scrisă la Limba şi Literatura Română, marţi a fost zi de pauză pentru liceenii dâmboviţeni, ieri a fost simulată proba obligatorie a profilului iar astăzi se desfăşoară proba la alegere a profilului şi specializării. De menţionat că, la simulările primelor două probe au fost înscrişi şi elevii din clasa a XI-a.
Simulările au avut ca principale obiective familiarizarea elevilor cu rigorile examenelor pe care le vor susţine la finalul ciclului de învăţământ preuniversi-tar, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la examenele pro-priu-zise.
Rezultatele vor fi afişate pe 30 martie şi urmează să fie analizate la nivelul fiecarei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare la examenul din vară.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro