Astăzi încep manifestările sub egida „Zilelor Cetăţii Târgovişte”

Primarul Cristian Stan invită târgoviştenii să participe şi să se bucure de manifestările artistice, culturale şi sportive organizate cu prilejul „Zilelor Municipiului Târgovişte”. Programul va debuta astăzi, la ora 10, cu deschiderea oficială a Târgului negustorilor, localizat în Parcul Chindia.
O oră mai târziu, în squarul primăriei vor fi deschise Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu”, Târgul de Anticariat şi Standul Expoziţional de promovare a obiectivelor turistice din Municipiul Târgovişte / Judeţul Dâmboviţa – organizat de B.P.P.C.D.T. în parteneri-at cu Complexul Muzeal „Curtea Domnească”.
Expoziţia de pictură „Valori târgoviştene”, semnată de Mihai Şerbănescu, va fi vernisată la ora 11.30 în sediul Primăriei Târgovişte iar la ora 13, în foaierul Teatrului „Tony Bulandra” vor fi premiate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie.
La ora 16.00 va avea loc deschiderea zonei „Cartierul Copiilor” -Opera Comică pentru copii Bucureşti – spectacol de teatru muzical, desene pe asfalt, păpuşi gigant, clauni, concursuri cu şi pentru copii, Locaţie: Parcul Chindia (zona ruine).
De la 18.30 începe PARADA – Târgoviştea anilor 1918 – Traseu: Teatrul Tony Bulandra – B-dul Carol I – B-dul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Parcul Chindia iar la 19.15 este programată deschiderea oficială a festivalului „Zilele Cetăţii Târgovişte”, în Parcul Chindia (zona ruine).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rata şomajului a stagnat la 4,9%

Potrivit ultimei raportări statistice, umărul şomerilor înregistraţi la oficiile forţei de muncă din Dâmboviţa, la sfârşitul lunii iunie 2018 era de 9518 persoane, în scădere cu 515 persoane faţă de luna precedentă. În consecinţă, rata şomajului înregistrată în luna iunie 2018, la nivel de judeţ, a fost de 4,9% în […]