Published On: lun, iul. 22nd, 2013

ASTĂZI, F.C.M. TÂRGOVIŞTE REVINE LA ANTRENAMENTE!

nichiduta.ro

constantin diaconuSperam ca fotbalul naţional din Ligile 2 şi 3 să se adune „după drumuri” şi să anunţe noua formulă de disputare a campionatului ce dă să înceapă.
Dar, iată, încă nu se ştiu alcătuirea seriilor, a grupelor, câte echipe (şi mai ales care) alcătuiesc fiecare grupă în parte.
„Haosul” se menţine ceea ce a perturbat şi pregătirea echipelor.
Chiar dacă, pe surse, se speră să înceapă Liga a 3-a pe 16 august, tot nu se ştie oficial nimic. în acest context, F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu s-a grăbit cu pregătirile ca apoi, o bună perioadă de timp, să „stagneze”.
Pentru meciul din CUPA ROMÂNIEI cu VOINŢA PIETROŞIŢA nu trebuia o pregătire specială, dovadă că echipa s-a întâlnit cu doar două zile înaintea partidei.
Acum, va începe pregătire prorpiu-zisă cu antrenorul ce o va conduce în noul campionat.
La ora 10:00, toţi componenţii lotului se vor reuni sub bagheta antrenorului CONSTANTIN DIACONU şi vor lua startul în modul cel mai serios pentru noua ediţie 20132014. Vor fi prezenţi cei care au înscris la PIETROŞIŢA, dar şi câţiva jucători noi.
în mod cert lotul se va completa până la 22 de jucători. Până la jocurile oficiale din campionat, F.C.M. TÂRGOVIŞTE va susţine mai multe partide de verificare cu adversari diferiţi.
Sâmbătă, 27 IULIE,
F.C.M. TÂRGOVIŞTE se va
deplasa la MIOVENI unde va întâlni echipa gazdă din Liga a 2-a, DACIA, de la ora 11:00.
Apoi, miercuri, 31 IULIE, de la ora 17:30, este programat
turul 2 din CUPA ROMÂNIEI unde F.C.M. TÂRGOVIŞTE s-a
calificat.
Nu ştim la această dată cu cine şi unde va evolua
F.C.M.-ul.
Vor mai fi perfectate şi alte meciuri amicale ce se vor stabili în zilele următoare.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro