Astăzi, 13 decembrie, Moş Crăciun soseşte la Târgovişte

În data de 13 decembrie, Moş Crăciun soseşte în oraş. Alaiul lui va străbate Târgoviştea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piaţa Mihai Viteazu. Ora plecării – 17:30. Ora sosirii – 18:00. Moşul este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă un număr impresionant de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie (începând cu ora 18:00), 14 şi 15 decembrie (începând cu ora 17:00). Înarmaţi-vă cu poezioare, dar şi cu răbdare… Moş Crăciun are un dar pentru fiecare!
Întreg evenimentul „Vine-Vine Moş Crăciun” este organizat de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Târgovişte prin Teatrul „Tony Bulandra”. Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit. Şoptiţi-le şi celorlalţi că Moşul are desaga plină cu o mulţime de cadouri pentru cei mici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"DINCOLO DE APARENŢE"

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat o nouă sesiune de informare a căror beneficiari au fost elevii de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” din Pucioasa.Întâlnirea a avut loc la Penitenciarul de Femei Ploieşti-Târgşorul Nou, unde au participat persoane private de libertate şi studenţii de […]