ASTA E ATITUDINEA CORECTĂ UVT Agroland Timisoara – CSM Targoviste 1-3 (24:26, 21:25, 25:19, 16:25)

Mihai ROŞOIU

Voleibalistele de la Agroland au pierdut cu 3-1 cu CSM Târgovişte pe teren propriu, după un meci în care valorile de pe hârtie nu au putut fi răsturnate, deşi au fost multe momente strânse. Pentru echipa lui Bogdan Paul este a treia înfrângere în şapte runde, bilanţ bun în cazul unei echipe nou-promovate.
Primul set a fost unul în care Târ-govişte a avut de luptat serios, pentru 26-24. În al doilea set, oaspetele s-au impus cu 25-21, penru ca în setul trei, timişorencele să joace mai bine. Agroland a câştigat cu 25-19 al treilea set, dar a rămas fără puncte din meci, deoarece dâmboviţencele au câştigat al patrulea set cu 25-16, informează www.sporttim.ro.
CSMT: Durr (L), Collar 18p, Fairs 17p, Sybeldon 10p, Hroncekova 8p, Trica 7p, Calota 1p, Smith, Marciu, Rosca, Wojcieska.
„Echipa antrenată de Guillermo Naranjo rămâne in Banat pentru meciul de Cupa României care se va desfăşura marţi la Lugoj împotriva CSM-ului din localitate. De asemenea, în următorul meci de campionat vom primi la Târgo-vişte pe CSM Lugoj – echipa care ne-a trimis sezonul trecut, în ultima etapă, pe treapta a treia a podiumului”, scrie preşedintele CSM Târgovişte pe pagina oficială a clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LĂMURIRI PENTRU JUNIORI

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, IORGULESCU Gino – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA -Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi: Aprobă, în urma solicitării Comisiei FRF-AJF formulată în cadrul şedinţei comisiei din data de 24 […]