ASOCIAŢIA ECOLOGICĂ FLOARE DE COLT Seminar de instruire destinat beneficiarilor de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar al Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, a organizat în data de 12 noiembrie, la sediul Agenţiei, seminarul de instruire destinat beneficiarilor de fonduri Regio, în cadrul Axei prioritare 8, PROIECTE NEFINALIZATE, Obiectiv specific 8.1 „Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, în special în zonele sărace şi izolate”, Operaţiunea A – Ambulatorii, şi Obiectivul specific 8.2 „Imbunătăţirea calităţii şi eficienţei îngrijirii spitaliceşti de urgenţă”, Operaţiunea B -Unităţi de primiri urgenţe.
Astfel, participanţii, reprezentanţi ai unităţilor sanitare publice cu personalitate juridică, precum şi ai autorităţilor locale, au fost instruiţi cu privire la: întocmirea materialelor de publicitate, pregătirea cererilor de rambursare de către fiecare partener, procedurile de achiziţii, precum şi la măsurile aferente procesului de monitorizare a proiectelor.
Beneficiarii eligibili ai acestor apeluri de proiecte nefinalizate sunt: Ministerul Sănătăţii, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului, conform Hotărârii de Guvern nr. 144 din 23 februarie 2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi parteneriatele între Ministerul Sănătăţii şi: unităţile administrativ-teritori-ale, definite conform Legii administraţiei publice locale nr. 215 din 23 aprilie 2001, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi constituite potrivit Legii nr. 2 din 16 februarie 1968 privind organizarea administrativă a teritoriului României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, autorităţi/ instituţii ale administraţiei publice locale, unităţi sanitare publice cu personalitate juridică proprie sau orice alte autorităţi/ instituţii publice care pot contribui la buna implementare a proiectului.
Bocanciu Ileana
Preşedinte AEFC – Coordonator proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MORENARUL IVAN, INDISPONIBIL PENTRU DUBLA CU LITUANIA ŞI MUNTENEGRU

Tricolorii au participat marţi, 13 noiembrie, la antrenamentul care a avut loc pe terenul 2 al Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi a durat aproximativ 90 de minute. De la şedinţa de pregătire a lipsit doar Andrei Ivan, care s-a prezentat la lot cu o accidentare suferită la echipa de […]