ASOCIAŢIA DE TURISM CHINDIA, 30 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE SAU O VIAŢĂ DESFĂŞURATĂ PE POTECILE MUNŢILOR

chindiaAsociaţia de Turism Chindia a sărbătorit, ieri, 30 de ani de la înfiinţare. În cadrul unei conferinţe de presă, organizată cu acest scop, primarul municipiului Târgovişte a subliniat importanţa acestei asociaţii, pe care o consideră, alături de festivalul „Crizantema de Aur”, un brand al Târgoviştei. De asemenea, Gabriel Boriga a precizat că este mândru că a făcut parte din această asociaţie de turism ce are în componenţă oameni cu gânduri curate, pozitivi, optimişti, care, deşi au înaintat în vârstă, au rămas tineri în suflete. A încheiat reafirmându-şi sprijinul şi a le mulţumi membrilor Asociaţiei: „Voi încerca să îi susţin cu absolut tot ce pot – cu cuvântul, cu gândul, cu fapta. După aceşti oameni au rămas fapte. Mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Asociaţie, pentru Târgovişte, pentru Dâmboviţa, pentru România”.
Preşedintele în exerciţiu, Mihai Radu, a vorbit despre cei 30 de ani de stabilitate, de activitate neîntreruptă, despre faptul că membrii Asociaţiei sunt oameni serioşi, fideli principiilor lor şi care, de 30 de ani încoace, se întâlnesc în aceeaşi zi, loc şi la aceeaşi oră – miercuri, ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Nicu Posta – membru şi preşedinte fondator, cel mai longeviv preşedinte din cei patru ce s-au succedat – 21 de ani, a adus în atenţia celor prezenţi puternica legătură de prietenie dintre membri, o prietenie adevărată, mai presus de orice funcţie. Prietenia unor oameni a căror viaţă s-a desfăşurat mai mult pe potecile munţilor. Nicu Posta a oferit primarului Târgoviştei câteva daruri din partea Asociaţiei.
Geo Badea, vicepreşedinte tehnic, a punctat, cronologic, reuşitele expediţiilor.
La final, preşedintele în exerciţiu a acordat câteva diplome aniversare, pentru sprijin şi susţinere, fără a uita BTT, pe care îl consideră părintele spiritual al Asociaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Valoarea punctului de pensie pentru anul viitor

Fiecare final de an aduce cu el veşti mai bune sau mai rele pentru pensionari. La acest moment, având în vedere prevederile Legii nr. 340/2013 a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, Legii nr. […]