Asigurare de zonă la un bloc din Găeşti unde se simţeau scurgeri de gaze

Mihai ROŞOIU

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi să intervină pentru asigurare zonă în caz de miros puternic de gaze pe scara unui bloc din oraşul Găeşti.
La locul evenimentului, echipajele de pompieri s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD.
Sosiţi la locul evenimentului pompierii au procedat la evacuarea locatarilor din locuinţe, de pe întreaga scară de bloc, simultan cu deschiderea uşilor, din faţă şi din spate, precum şi a gurii de aerisire de la pod.
În urma evenimentului nu au rezultat victime. Au fost evacuate 23 de persoane din 20 de apartamente.
La locul evenimentului a intervenit şi o echipă de la operatorul de gaze care, în urma verificărilor efectuate, a identificat multiple deficienţe la instalaţia de pe scara blocului şi a dispus sistarea alimentării cu gaze a întregii scări de bloc până la remedierea defecţiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Depistaţi la volan sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive

Poliţiştii de la rutieră au fost prezenţi şi au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, dar şi pentru a verifica respectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.În urma controalelor efectuate, doi bărbaţi din localităţile Lunguleţu şi Bâldana, au […]