Asigurare de zonă la un accident rutier produs în comuna Dragodana

Pompierii găeşteni au fost solicitaţi şi au intervenit în comuna Dragodana în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule (un autoturism şi o autoutilitară).
La locul evenimentului, pompierii de la Detaşamentul Găeşti s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD, unde au acţionat pentru asigurarea zonei.
În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, refuzând ulterior transportul la spital.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul Claudia Gilia: Liberalii au visat că vor acapara toată puterea şi pentru asta sacrifică educaţia copiilor, sănătatea tuturor şi economia ţării

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia nu a întârziat să iasă public şi să-şi arate îngrijoarea faţă de atitudinea Guvernului şi a preşedintelui Johannis, în gestionarea crizei sanitare generată de inamicul invizibil COVID-19. Clar şi răspicat, parlamentarul Claudia Gilia a spus că un adevărat preşedinte de ţară ar fi dat un […]