ASFC Pucioasa – Sportul Voineşti 12-2

Mihai ROŞOIU

Marcatori: Leţu 3, Nedelea 2, Călinescu 2, Calofir 2, Codroiu, Iamandache SR. – autogol, Leotescu / M. Matei 2 – pen.
Sâmbătă, pe o vreme caniculară, echipierii divizionarei C au întâlnit nou-promovata în Liga 4 Dâmboviţa, Sportul Voineşti, într-un joc de pregătire. Disputat de la ora 11:00, pe stadionul din Aninoasa, meciul a fost câştigat categoric de echipa noastră.
Antrenorii Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au putut să îşi pună în practică mai multe idei în această partidă amicală, iar jucătorii le-au executat adlitteram. De aici până la o victorie impunătoare nu a mai stat nimic în cale, iar fotbaliştii au înscris rând pe rând.
De remarcat că în această dispută amicală s-aîntâlnit din postura de adversar, doi membri ai familiei Iamandache, tatăl jucând pentru echipa din Voineşti, în timp ce fiul a evoluat pentru formaţia noastră, fiind şi în duel direct de mai multe ori în timpul partidei.
Pentru acest meci, Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au creionat mai multe formule tactice iar jucătorii care au intrat pe teren din primul minut au fost: Agachi -Grigorescu, Marina, Niţă, Diţă -Lungeanu – Calofir, Nedelea -Călinescu, Leţu, Codroiu.
Pe parcursul jocului au mai evoluat: Călin, Iamandache, Niculăescu, Blas, Leotescu, Mitrea. Sursă: Facebook/ASFCPucioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Participare sub aşteptări la Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, a organizat vineri, 10 august 2018, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul s-a desfăşurat în Moreni, la Clubul „Flacăra”, începând cu ora 10.00, fiind prezenţi 27 de agenţi economici cu o ofertă de 654 de locuri de […]