Published On: mar, feb. 20th, 2018

Asfaltări în forţă la Fieni

nichiduta.ro

Anul 2018, este unul plin de realizări pentru administraţia din oraşul Fieni, la capitolul infrastructură rutieră. Potrivit primarului Iulian Tătulescu, primăvara va începe în forţă cu asfaltările pe Strada Runcului, o investiţie multă aşteptată de locuitorii oraşului Fieni. Este vorba despre asfaltarea străzilor Runcului, Târgului şi Pădurari.
Obiectivul de investiţii „Reabilitare str. Runcului, str. Târgului şi str. Pădurari”, se realizează cu finanţare pe OG 28 şi are o valoare de 4.426.073 lei, inclusiv TVA: „Proiectul privind Strada Runcului este cu finanţare pe PNDL1 şi are o valoare de 1.000.000 de euro. A început în luna noiembrie 2017, stadiul de implementare este de 27%. Din discuţiile pe care le-am avut cu constructorul, lucrarea va fi finalizată până la sfârşitul lunii iunie 2018”, a afirmat primarul Iulian Tătulescu.
Străzile Barajului şi Livezilor, asfaltate în cel mai scurt timp
Tot în această primăvară va începe în forţă şi realizarea obiectivului „Modernizare străzi oraş Fieni, str. Barajului, str. Livezilor”, investiţie în asociere UAT Fieni şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Valoarea totală a investiţiei este de 517.786 mii lei (fără TVA), în cote de cofinanţare de câte 50% pentru Fieni şi 50% pentru CJ Dâmboviţa. Termenul de execuţie este de 3 luni.
Eduilul Iulian Tătulescu a vorbit şi despre economiile pe care le-a făcut în anul 2017, 18,5 miliarde le vechi, bani care anul acesta sunt destinaţi pentru asfaltarea altor două străzi. Una dintre străzi se află în zona Copertine din oraşul Fieni şi cea de-a doua este strada Izvoarelor.
Fieni, un oraş curat
Administraţia de la Fieni pune mare accent pe curăţenia de la nivelul oraşului. În acest sens, autorităţile sunt decise să achiziţioneze servicii specializate de salubrizare. Suma pe care o au autorităţile la dipoziţie pentru aceste servicii este 800.000 de lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro