Published On: mar, iul. 9th, 2019

Articole vestimentare cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmi

nichiduta.ro

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în Piaţa Bărăţiei din municipiul Târgovişte, două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice. În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârstă cuprinsă între 30 şi 35 de ani au fost găsite mai multe articole vestimentare (îmbrăcăminte şi încălţăminte sport) cu numele unor mărci consacrate. Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro