Arme neletale, de tip airsoft descoperite de jandarmi asupra a doi tineri

Un echipaj de jandarmerie, care acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale a depistat duminică-noapte, într-o staţie de autobuz aflată pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgovişte, 3 persoane care manifestau un comportament suspect.
Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra a doi dintre cei identificaţi au descoperit două pistoale neletale.
Tinerii, cu vârsta între 20 şi 25 de ani au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 4.200 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 295 din 2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, pentru nere-spectarea condiţiilor privind portul în locuri publice a armelor neletale destinate agrementului, de tip airsoft.
Totodată, armele au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal şi s-au aplicat şi două sancţiuni complementare prin care s-a dispus suspendarea dreptului de deţinere, respectiv de port şi folosire a armelor pentru o perioadă de 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii şi jandarmii au reuşit cu succes să asigure toate măsurile bunei desfăşurări a alegerilor în Dâmboviţa

La nivelul judeţului nu fost înregistrate evenimente care să afecteze buna desfăşurare a procesului electoral.La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au fost înregistrate 48 de sesizări cu privire la săvârşirea unor posibile contravenţii şi infracţiuni electorale şi 54 de semnalări prin Sistemul Informatic de Monitorizare a prezentei la vot […]