Arhitecții-șefi ai județului Dâmbovița, premiaţi de președintele CJ, Corneliu Ștefan

Cu prilejul Zilei Mondiale a Arhitecturii, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, i-a premiat la sediul instituției, în semn de recunoaștere a creativității puse în slujba comunității, pe toți arhitecții-șefi ai județului Dâmbovița care și-au exercitat profesia de la înființarea județului și anume, din anul 1968.
Astfel, în cadrul ședinței festive a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a județului Dâmbovița, le-au fost înmânate plachete și diplome de recunoștință pentru întreaga activitate arhitecților-șefi: Gheorghe Dumitru (mai 1980 – martie 1987), Dan Nițescu (martie 1987 – martie 2012), Dumitru Barbu (martie 2012 – septembrie 2014), Alexandrina Soare (august 2015 -aprilie 2016), Iulian Vișanu (aprilie 2016 -septembrie 2018) și Cristina Herția (septembrie 2014 – iulie 2015).

De asemenea, în cadrul festivității, la care au fost prezenți atât vicepreședinții CJD Luciana Cristea și Antonel Jîjîie,
Bâte, medalia județului pentru activitatea curentă pe care o desfășoară în cadrul Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița.
În mesajul transmis, președintele Corneliu Ștefan a ținut să sublinieze rolul viziunii strategice a arhitecților pentru o
care și-au pus amprenta asupra tuturor proiectelor de dezvoltare în județul nostru și în același timp vreau să urez succes și multă sănătate celor care sunt astăzi în funcție! Vreau să rămâneți alături de noi pentru toate proiectele pe care le avem la nivelul județului Dâmbovița, pentru că sunteți oameni cu experiență și vedeți altfel din afara consiliului dezvoltarea județului. Suntem astăzi într-un plin proces de dezvoltare, am spus-o de anul trecut și o spun și astăzi în fața dumneavoastră, cred că în această perioadă lucrăm la cel mai grandios program de dezvoltare a județului Dâmbovița, legat de investițiile majore.”
La evenimentul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița a fost prezent și președintele filialei Teritoriale Muntenia Vest a Ordinului Arhitecților din România (OAR), Emil Stănescu.
Pe site-ul Consiliului Județean Dâmbovița, la secțiunea Urbanism, au fost publicate Ghidurile de arhitectură pentru încadrarea în specificul local din mediul rural pentru tot județul Dâmbovița, realizate cu sprijinul OAR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministerul Sănătății (MS) a solicitat Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) activarea Mecanismului de protecție civilă al Uniunii Europene

Ministerul Sănătății (MS) a solicitat marți de dimineață, Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) activarea Mecanismului de protecție civilă al Uniunii Europene pentru achiziționarea a 12.700 de flacoane de Tocilizumabum.Solicitarea vine după ce firma producătoare, care are încheiat un acord cadru și un contract subsecvent cu Ministerul Sănătății, a anunțat […]