ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI SE IMPLICĂ ÎN SUSŢINEREA UNOR CREDINCIOŞI, AFLAŢI ÎN DIFICULTATE

Cu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, în perioada 18-21 mai 2018, Arhiepiscopia Târgoviştei s-a implicat în sprijinirea unor credincioşi ai Bisericii noastre străbune aflaţi în dificultate.
Astfel, la Parohia Titu Nou, Pr. Aurelian Pîrvu a contribuit la ajutorarea unei credincioase ce are nevoie urgentă de tratament medical. De aceea, a organizat o colectă în parohie, iar la banii strânşi s-a adăugat contribuţia generoasă a unor sponsori şi sprijinul Primăriei oraşului Titu, ajungându-se la suma de 48.000 lei, care acoperă în totalitate necesarul intervenţiei medicale.
Parohia Glodeni, prin intermediul preoţilor Gheorghe Viorel, Dănuţ Vancea şi Răzvan Gagiu, a organizat o colectă pentru sprijinirea a şase familii, cu gospodăriile grav afectate de alunecările recente de teren, din localitatea Glodeni, la suma strînsă, Arhiepiscopia Târgoviştei contribuind substanţial, cei 3.400 lei astfel rezultaţi fiind oferiţi familiilor amintite mai sus.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

446 de ani de atestare documentară şi "ZIUA GHIMPĂŢENILOR DE PRETUTINDENI"

Ghimpaţiul, o localitate componentă a oraşului Răcari, a îmbrăcat straie de sărbătoare. Sâmbătă, 26 mai, cu mic, cu mare, toţi ghimpăţenii au marcat cea de-a treia ediţie a „ZILEI GHIMPĂŢENILOR DE PRETUTINDENI” la 446 de ani de la prima atestare documentară din 1572. Evenimentele cultural-artistice pregătite pentru toţi ghimpăţenii, au […]