Published On: vin, oct. 19th, 2018

Arhiepiscopia Târgoviştei COMUNICAT DE PRESĂ

nichiduta.ro

Constatăm, cu regret, propagarea postării emoţionale prin intermediul unei reţele de socializare, a Pc. Pr. Cosmin Santi.
Ca o mamă iubitoare, Biserica priveşte cu înţelepciune pe acei fii ai ei care caută orice prilej de a-i converti şi de a-i elibera din sclavia păcatului şi a răului pe semeni, conform principiului patristic că trebuie să urâm păcatul şi întotdeauna să iubim păcătosul.
Biserica nu abordează nici o chestiune legată de opţiunea de exprimare a credincioşilor prin intermediul afurisaniei, anatemei şi a excomunicării. Dimpotrivă, Biserica are misiunea de a contribui la vindecarea a ceea ce este rău, întunecat sau păcătos, în societate, vocaţia ei fiind aceea de a împărtăşi, cu milostivire binecuvântarea cerească, de a reconcilia, de a crea punţi şi, mai presus de toate, de a chema la unitate, solidaritate şi comuniune. Prin urmare, considerăm că pentru a construi un viitor bun, frumos şi drept pentru toţi este nevoie de colaborare, respect reciproc şi dorinţa de înnoire.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro