Arhiepiscopia Târgoviştei COMUNICAT DE PRESĂ

Constatăm, cu regret, propagarea postării emoţionale prin intermediul unei reţele de socializare, a Pc. Pr. Cosmin Santi.
Ca o mamă iubitoare, Biserica priveşte cu înţelepciune pe acei fii ai ei care caută orice prilej de a-i converti şi de a-i elibera din sclavia păcatului şi a răului pe semeni, conform principiului patristic că trebuie să urâm păcatul şi întotdeauna să iubim păcătosul.
Biserica nu abordează nici o chestiune legată de opţiunea de exprimare a credincioşilor prin intermediul afurisaniei, anatemei şi a excomunicării. Dimpotrivă, Biserica are misiunea de a contribui la vindecarea a ceea ce este rău, întunecat sau păcătos, în societate, vocaţia ei fiind aceea de a împărtăşi, cu milostivire binecuvântarea cerească, de a reconcilia, de a crea punţi şi, mai presus de toate, de a chema la unitate, solidaritate şi comuniune. Prin urmare, considerăm că pentru a construi un viitor bun, frumos şi drept pentru toţi este nevoie de colaborare, respect reciproc şi dorinţa de înnoire.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Săptămâna prevenirii traficului de persoane

În perioada 15 – 21 octombrie 2018, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează o serie de evenimente dedicate marcării Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane – 18 octombrie, incluse în cadrul campaniei de informare şi prevenire „Săptămâna prevenirii traficului de persoane”. Campania vizează promovarea Zilei Europene […]