Published On: mie, aug. 21st, 2019

ARGINT PENTRU ANDREI GRIGORE

nichiduta.ro

Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a îmbogăţit palmaresul cu o medalie de argint obţinută la Campionatele Naţionale de Tineret obţinută de Andrei Grigore, fostul campion al României la categoriei super-grea, pierzând în finală din cauza unei accidentări suferită la mână.
În primul tur, pugilistul de la Clubul Sportiv Municipal a trecut prin k.o. de Eduard Stefi, sportiv legitimat la CS Municipal Craiova. În repriza a doua a meciului, olteanul a fost doborât de Grigore, care a dat în semifinale peste Florin Stan.
Contra adversarului de la Rapid Bucureşti, Andrei Grigore a avut mai mult de lucru, iar dificultatea partidei a lăsat urme, dâmboviţeanul accidentându-se la mână.
Problemele medicale aveau să-l coste pe sportivul pregătit de reptuatul tehnician Nicu Tamaş pentru că în ultimul act al competiţiei, acolo unde trebuia să-i dea replica lui Ion Florescu (CSM Bacău), nu a mai putut face faţă meciului, iar medicul a oprit meciul pentru că pugilistul nostru nu mai putea lovi cu mâna accidentată.
Pentru secţia de box urmează alte întreceri importante, prima de anvergură fiind Campionatul Naţional Feminin, acolo unde Nicu Tamaş speră să obţină un titlu naţional cu sportivele pe care le pregăteşte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro