Published On: vin, nov. 10th, 2017

ARESTAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

nichiduta.ro

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc. Patru bărbaţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv.
La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, au efectuat şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic, deţinere, consum şi comercializarea de droguri de risc, fapte comise în perioada aprilie-noiembrie 2017.
La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, precum şi jandarmi.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 20 de grame de cannabis, 4 grindere,18 seminţe, 1 cântar electronic de precizie, 4 recipiente cu resturi vegetale, 8 resturi de „joint”, mai multe folii de staniol cu urme vegetale şi plicuri autosigilante, 8 telefoane mobile, 140 de euro, 100 de franci elveţieni, 10 lire şi 350 de lei.
Au fost puse în executare 53 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul parchetului pentru audieri.
În urma probatoriului administrat, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele acestora, Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro