Published On: mie, oct. 4th, 2017

Arctic şi Primăria Târgovişte -parteneriat pentru susţinerea primelor clase de învăţământ dual

nichiduta.ro

Arctic Găeşti, liderul pieţei de electrocas-nice din România, a încheiat un parteneriat strategic cu Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” şi Primăria Municipiului Târgovişte, pentru susţinerea primelor clase în regim de învăţământ profesional dual din judeţul Dâmboviţa. Prin această colaborare, Arctic îşi propune să se implice în formarea profesională a elevilor, atât pe parcursul celor trei ani de studii, cât şi după absolvire.
Parteneriatul debutează cu un număr de 56 de elevi înscrişi în program, acesta urmând să crească semnificativ de la un an la altul. Absolvenţii cursurilor Arctic vor fi familiarizaţi cu operarea echipamentelor tehnologice inteligente specifice industriei 4.0 şi, la finalul stagiului de pregătire, vor avea prioritate la angajare în noua fabrică de maşini de spălat rufe Arctic din localitatea Ulmi. Pe lângă cunoştinţele teoretice şi practice, Arctic oferă elevilor din cele două clase burse lunare, în valoare de 300 lei, şi burse de merit în funcţie de performanţele şcolare, în valoare de 600 de lei, precum şi alte forme de sprijin material. De asemenea, pe perioada celor trei ani, elevii vor efectua de stagii de practică în cadrul fabricilor Arctic din Găeşti şi Ulmi, beneficiind de expertiza celor mai buni specialişti ai companiei. Pe întreaga perioadă a practicii, Arctic le va asigura elevilor participanţi transportul către şi de la fabrică, dar şi masa de prânz. La finalul celor trei ani, elevii beneficiari vor obţine calificarea de operatori la maşini cu comandă numerică sau electronişti pentru aparate şi echipamente.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro