ARBITRI DÂMBOVIŢENI NEVACCINAŢI, OBLIGAŢI DE PRISĂCARU SĂ SE TESTEZE DIN FONDURI PROPRII

Mihai ROŞOIU

Testarea arbitrilor se face după cum urmează:

  • din 14 în 14 zile, dacă se foloseşte metoda RT-PCR
  • din 7 în 7 zile dacă se folosesc testele rapide
    Aceste teste se vor face la o clinică autorizată (Ex: Sante, Synevo), nu la medicul de familie sau farmacie, iar rezultatul se va prezenta la CJA cel târziu luni pentru a fi delegat în weekendul următor.
    Persoanele pozitive SARS-CoV-2 nu mai trebuie retestate timp de 90 zile de la vindecare (trebuie adusă adeverinţă de la medicul de familie care să includă data vindecării + testul pozitiv), cu excepţia celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă.
    Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sunt exceptate de la obligaţia testării (se va verifica codul QR de pe Certificatul Verde).
    Ca urmare a existenţei posibilităţii de vaccinare în mod gratuit, CJA Dâmboviţa hotărăste ca arbitrii să îşi suporte din fonduri proprii contravaloarea testelor COVID-19 pentru desfăşurarea activităţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (28)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Oricine era oaspetele său, Lyndon Johnson nu se jena, dacă simţea nevoia, să bage mâna pe sub cămaşă pentru a se scărpina pe burtă. Acest gest îl făcea şi-n prezenţa unei delegaţii, fie ea americană sau venită din străinătate. Alteori, în mijlocul discuţiilor, brusc arăta cicatricea […]